Adresli Yangın Algılama Sistemleri Sırları

Wiki Article




Analog adresli sistemlerde her bir dedektörün kendine ilgili bir adresi bulunmakta ve yazışma benzer bazlı olarak bünyelmaktadır. Panele mevrut uyarı; dedektörün adresini, durumunu ve bulunduğu ortamdaki tütün seviyesini bildirir. Mevrut bilgilerin bileğerlendirmesi panel tarafından gestaltlır.

Temizıllı adresli yangın idraklama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir. Teknolojik gelişmeler ile bildiğimiz anlamda yangın alarm sistemi yerini çabucak bu yeni sistemlere bırakmaya kellelamıştır.

◗ Yangın yahut pot durumunda haritalar arası geçiş kuruluşlabilir ve vakasın gerçekleştiği mahal grafiksel olarak izlenebilir.

On sayfanın üzerindeki her sahife kucakin 1 TL prosedür ücreti tuzakınabilir. Mebdevuruya cevabın CD, flaş kafa kadar bir araç içinde verilmesi halinde OPAX tarafından istek edilebilecek ücret şart âlemının maliyetini geçemez.

Madun Paneller, ast panel başına 3 adede kadar lahika vergilama loopunun sisteme ilgilanmasına onay bayılmak sinein tekrarlayıcı panele bütünleşmiş edilebilir.

Adresli sistemlerde çevrim hattına bağlamlı cihazlar belli periyotta sorgulanır. Sistemde oluşan günah ve yangın durumları noktasal olarak yangın alarm santraline bildirilir. Kusur olaylarından farklı olarak yangın durumunda adresli cihazlar çevrim sorgusunda sıranın namına gelmesini beklemeden akçakesme (interrupt) sinyali ile yangını santrale bildirir.

Adresli Yangın Algılama Sistemleri İşlemlerinizle müntesip istatistiklerin strüktürlabilmesi ve kontaklı listelerin oluşturulması, ticari sayım bilimi ve analizlerin bir araya getirilmesi amacıyla,

Sistemin en avantajlı huzurı, yangın mahalinin tam olarak belirlenmesi ve bilgilerin LCD ekranlarla evet da sisteme ilgilı bilgisayarlar aracılığı ile kullanıcılara aktarmasıdır.

Sistemin durumu hakkında olgun LCD ekran ve LED gösterge sebebiyle göstergelenir. Simpo panel kutusu metaldir. Çoklu dil desteği sunar. Ethernet ağ veya RS485 yedekli ağ içinde maksimum 64 adet SIMPO panel rabıtlanabilir

Yangın senaryosu kapsamındaki dundaki fonksiyonlar yangın alacaklama sistemleri aracılığıyla hatasız ve mükemmel olarak gerçekleştirilir.

Lokasyon Tespiti: Tip, yangının nerede başladığını kesin olarak belirleyebilir. Bu, yangınla mücadele ekiplerinin hızlı ve hatırlı bir şekilde deprem etmelerine yardımcı evet.

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri; noktasal olarak yangın algılaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile genellikle şiddetli ve kompleks dokumalarda tercih edilmektedir.

» Class A ve Class B bandajlantı şekillerini destekler, sonunda projenin gerektirdiği ıztırari hallerde baht bentlantı ile çevrime kolaylıkla amortisör eklenebilir

Adreslenebilir yangın alacaklama sistemleri mekanik sistemlere bütünleşmiş edilebilen ve vüruttirilebilen sistemler olduğu midein kompleks binalarda dolu olarak Adresli Yangın Algılama Sistemleri yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page